Werkzaamheden Kruisstraat, Koesteeg en gedeelte Hoofdstraat in Borger

Persbericht vanuit de gemeente Borger-Odoorn: Al geruime tijd zijn diverse bedrijven werkzaam in de omgeving van ‘oud-borger’. Een ingrijpende operatie. Na een tussenpauze gaan de werkzaamheden maandag 4 oktober verder in de omgeving van de Kruisstraat. De werkzaamheden zullen na verwachting duren tot begin december, afhankelijk van de weersomstandigheden. De werkzaamheden worden gelijktijdig door twee aannemers uitgevoerd. Aannemer Avitec uit Nieuw-Buinen doet de riolerings- en bestratingswerkzaamheden. BAM Energie & Water Noord-Oost uit Nieuwleusen verzorgt de werkzaamheden aan de kabels en leidingen.

De werkzaamheden in het kort
In de weg vinden rioleringswerkzaamheden plaats en de weg wordt voorzien van nieuwe bestrating/herstraat. De BAM gaat werkzaamheden uitvoeren aan de kabels en leidingen.

Bereikbaarheid
De wegen Koesteeg, Kruisstraat en een gedeelte van de Hoofdstraat tussen de Koesteeg en Kruisstraat wordt afgesloten voor alle verkeer. Een omleiding staat aangegeven. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd om de stremming van de aanwonende/ondernemers tot een minimum te beperken.

Vragen
Heeft u vragen over de uitvoering van de werkzaamheden, planning en/of bereikbaarheid kunt u contact opnemen met de volgende uitvoerders:
– riolering en bestrating:          dhr. P. Bolt van Avitec, tel: 0599-212170
– kabels en leidingen:               dhr. V. Oostra van de BAM, tel: 088 – 712 37 51
Heeft u inhoudelijke vragen over het project dan kunt u bellen met de heer M. Kappen van de gemeente Borger-Odoorn, tel: 14 0591.

%d bloggers liken dit: