Belevingsonderzoek Borger

img_0448

Vrijdag 2 december start een belevingsonderzoek onder alle inwoners van Borger.  Op deze dag komen tussen 15:00 en 20:00 studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein naar Borger om enquêtes uit te delen. De enquêtes worden op 7 december tussen 15.00 en 20.00 weer opgehaald. Mocht u op dit tijdstip niet thuis zijn dan kunt u de ingevulde enquête tot woensdag 7 december 19.00 uur op een van de volgende locaties inleveren:

    • Albert Heijn
    • Boni
    • Hunzehuys

Het doel van de enquete is om een duidelijk beeld te krijgen hoe de bewoners van Borger over hun leefomgeving denken.  Daarbij wordt ook gevraagd welke toekomstige ontwikkelingen bewoners graag willen zien. De vragenlijst bestaat uit een kleine 100 vragen.

De studenten komen op deze dag persoonlijk bij u langs om deze lijst aan u te overhandigen. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze gerust stellen. Als op het moment dat de student langs komt niemand thuis is, dan wordt de enquête in de brievenbus gedaan.

De resultaten uit de enquêtes worden eind januari gepresenteerd. Hierbij bent u uiteraard van harte welkom. Meer informatie hierover zal volgen.