Stichting Dorpsbelangen Borger stelt zich voor!

Van links naar rechts: Daniëlle Voorma, Marcel de Voer, Arend Hummel, Erik Kramer, Cor van Willigen en Luurt Bos.

Nog niet zo lang geleden hebben wij met dit artikel in de Week in Week uit gestaan.

Omdat het nog niet bij elke inwoner van ons mooie dorp bekend is wat Stichting Dorpsbelangen Borger is en doet, vertellen we daar graag wat meer over.

“We zijn een actieve stichting die zich sinds de oprichting in 2016 bezig houdt met de belangen van de inwoners en fungeert als gesprekspartner met de gemeente Borger-Odoorn”, aldus voorzitter Erik Kramer.

Het bestuur bestaat uit een aantal actieve vrijwilligers dat zich graag inzet voor grote en kleine zaken die spelen in het dorp. De ontwikkelingen aan het Eeserdiepje, lichtjesactie rondom Sint Maarten, het fietspad bij de rotonde, leefbaarheid en veiligheid van het dorp zijn hiervan maar een paar voorbeelden.

Daarnaast kan bij het bestuur aangeklopt worden als in een wijk ideeën zijn. Denk hierbij aan plannen voor een pannakooi, een jeu de boulesbaan of ander initiatief. Stichting Dorpsbelangen Borger helpt de bewoners hierbij dan graag verder.

Mocht u als inwoner van Borger iets hebben waarbij Stichting Dorpsbelangen zou kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via onze website www.dorpsbelangenborger.nl of vraag één van onze bestuursleden naar de mogelijkheden.